L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 98.877.051.728,00 €

L'ASM exigeix als espanyolistes que no agredeixin els domicilis que pengin la senyera

Publicat el 26-12-2018

Per la Diada de Mallorca, la nostra senyera al balcó!

 

Des de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca cridam un any més la ciutadania a penjar la senyera quadribarrada als balcons amb motiu de la Diada de Mallorca, en homenatge a l'estendard del Rei en Jaume i com a mostra de la voluntat irreductible del nostre poble de defensar i reivindicar la nostra identitat, llengua i cultura.

Al mateix temps exigim als espanyolistes que respectin els domicilis on penjam la senyera, tal com els mallorquins respectam les cases on hi ha la bandera espanyola o de qualsevol altra nacionalitat, i s'abstenguin de tirar-hi ous, pedres, pintura, etc., o d'intentar calar-hi foc, com ja ha passat altres vegades. Reclamam també a la policia que estigui atenta perquè no es repeteixin les agressions i que si es produeixen detengui els culpables.

Com sempre, convidam a penjar la versió de la senyera que prefereixi cadascú: la quadribarrada llisa de l'estendard, que les nostres institucions honoren a Mallorca el 31 de desembre des de fa gairebé set segles; la bandera oficial de Mallorca, creada a principis del segle XX en ple recobrament de la consciència de poble amb identitat pròpia, que fou prohibida durant molts d'anys pel franquisme i objecte dels atacs furibunds de la caverna mediàtica quan el Consell de Mallorca en va fer una promoció l'any 2006; i l'estelada, símbol de la independència dels dels Països Catalans.

Feim una crida també a la màxima participació als actes institucionals i reivindicatius de la Diada, i en especial a la manifestació de dia 30, que enguany servirà per plantar cara a l'onada de feixisme que s'estén per l'estat espanyol.

 

 

Secretariat de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca

Palma, 21 de desembre de 2018

 

Torna a comunicats

Agenda

Piulades