L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 98.340.844.709,69 €

L'ASM dóna suport als vocals de tribunals de selectivitat que han renunciat per la imposició del castellà

Publicat el 05-06-2017

Jaume Sastre i altres membres de tribunals de Selectivitat renuncien a ser-ho per imposició del castellà


Des de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca agraïm i donam suport als quatre vocals de la selectivitat que han renunciat per la imposició de les proves en castellà, i ho feim extensiu a la resta de membres dels tribunals que decideixin seguir el seu exemple. 
 

Des de l'ASM consideram una reculada històrica i un escarni que la Conselleria d'Educació i el rectorat de la UIB acalin el cap arran de les exigències del partit espanyolista i antimallorquí "Ciudadanos", minoritari al nostre Parlament, i feim una crida d'alerta davant l'escàs interès del l'actual Govern balear per la protecció i la promoció de la llengua pròpia dels mallorquins.
 
Els actuals governants han arribat al poder en gran mesura per la mobilització de la societat civil arran de les agressions contra el català, i és inadmissible que ara prengui unes mesures que ni tan sols s'atreví a imposar el Govern del PP de Bauzà.
 
Reclamam una rectificació immediata a la Conselleria d'Educació i la UIB pel que fa a les instruccions de les proves de selectivitat, i exigim al Govern balear mesures tangibles i visibles de suport al català, tant en l'àmbit educatiu com en el social i comunicatiu, durant el que queda de legislatura.
 
Palma, 5 de juny de 2017
Torna a comunicats

Agenda

Piulades