L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 99.172.394.641,42 €

Un dirigent de la Fundació Jaume III reconeix que té ganes de 'fotre-li dues llosques a Cristòfol Soler'

Publicat el 22-04-2018

Joan Font Rosselló atacant la paradeta de l'ASM

 

 

El diari Ultima Hora ha fet públic un enregistrament d'una reunió de la Direcció de la Fundació Jaume III en la qual es pot escoltar perfectament com un dels dirigents de l'entitat gonellista reconeix que «tots tenim ganes de pegar-li dues llosques a Cristòfol Soler» i afegeix «però me contenc».

L'enregistrament, fet per un dels participants a la reunió amb el mòbil, correspon al debat de la direcció de la Fundació secessionista sobre la dimissió de Joan Font Rosselló com a membre d'aquesta.

En un moment del debat es parla de l'atac de Font Rosselló i altres gonellistes contra la paradeta de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca perpetrat el 7 d'octubre de 2017.

Diversos dels participants a la reunió culpen Font Rosselló de l'atac a la paradeta, segons queda reflectit en l'enregistrament. La indignació es centra en el fet que Font va emetre una nota de premsa en nom de la Fundació desmarcant-la de l'atac. Però pocs dies després «va aparèixer un enregistrament» que demostrava tot el contrari. «Va jugar amb la nostra credibilitat i el nostre prestigi», diu un dels participants, perquè «tota la Fundació li va donar suport» i després varen veure que els havia utilitzat.

Durant el debat, un dels principals dirigents de l'organització secessionista va afirmar: «Tots tenim ganes de fotre-li dues llosques a Cristòfol Soler. Jo el primer. Però em contenc». Després es va insistir en que Font «ens ha enganyat», perquè els presents consideren provat que va atacar la paradeta de l'ASM i després va comprometre la Fundació amb un comunicat. «Això de la nota de premsa és gravíssim. Font no és de fiar», es va dir.

Font: dBalears

 

Torna a reculls externs

Agenda

Piulades