L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 98.591.082.611,47 €

Pere Sánchez: És el documental que la Justícia espanyola no vol que vegem

Publicat el 29-11-2016

Tràiler de L'Autodeterminació damunt la taula


El Diari de Balears entrevista el nostre col·laborador i membre del Secretariat Pere Sánchez en motiu de la propera estrena (dia 13 de desembre a les 20:00 al CineCiutat, Palma) del nou reportatge que ha dirigit, 'L'Autodeterminació damunt la taula'.

Emmarcat dins l'Any Llull, en commemoració al 700 aniversari de la mort de Ramon Llull, que viatjà per tota Europa i la Mediterrània cercant la pau i l'entesa entre les diverses cultures, arriba el documental reportatge 'L'Autodeterminació damunt la taula', una exposició del desenvolupament progressiu del dret internacional aplicat en aquesta matèria.

El seu director, Pere Sánchez, ha declarat a dBalears que «aquest és el documental que la Justícia espanyola no vol que vegem» i destaca que el reportatge «és plural» perquè hi són reflectides totes les postures.

El Cercle Mallorquí de Negocis és qui ha posat en marxa el film, que ha estat co-produït per Mallorcashoot i Alvent Produccions. En aquest treball dirigit i guionitzat per Pere Sánchez, realitzat per Carlos Sanchiz i editat perAlbert Sánchez, els esmentats experts parlen de la raó de l'existència d'aquest dret, de la seva aplicació pràctica en casos recents com Kosovo, Crimea o Escòcia, i de la relació que poden tenir amb casos potencials com Catalunya, les Illes Balears o el País Valencià.

Vegeu aquí l'article sencer: http://dbalears.cat/balears/2016/11/28/296316/pere-sanchez-documental-justicia-espanyola-vol-vegem.html

 

Torna a reculls externs

Agenda

Piulades