L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 98.876.928.714,52 €

La Confederació d'Entitats Sobiranistes dels Països Catalans s'estrena a Prada

Publicat el 17-08-2016

La Confederació d'Entitats Sobiranistes dels Països Catalans, intregrada per la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDaD), l'Assemblea Sobiranista de Mallorca(ASM) i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), s'estrena enguany a la Universitat Catalana d'Estiu a Prada de Conflent.

Amb el títol Tota una nació en marxa. Diferents ritmes un mateix objectiu, Jordi Sànchez (president de l’ANC), Cristòfol Soler (president de l’ASM i Antoni Infante (president de la PDaD), aquest dia 20, a les 6 de la tarda, presentaran la Confederació i parlaran del procés d'agermanament de les entitats sobiranistes, que va cristal·litzar el 20 d'abril al País Valencià. 

Les intervencions de Soler, Infante i Sànchez analitzar els motius que van conduir a la creació de la Confederació, com s’estructuren les tres organitzacions en el si d’aquest marc supraterritorial i els temps polítics que viuen cadascuna dins del seu context social i geogràfic.

Amb el lema Compartim passat, compartim present i volem compartir futur, els ponents plantejaran una estructura més ambiciosa en l’àmbit dels Països Catalans: un Consell Federal d’Organitzacions Sobiranistes dels Països Catalans, que ampliï la base de l’actual Confederació i sumi les forces i l’experiència de tot el ventall sobiranista dels territoris de parla catalana.

Font: www.lliureimillor.cat    (article complet)

Torna a reculls externs

Agenda

Piulades