L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 99.172.936.666,22 €

L'ASM denuncia que l'espoli fiscal afecta la neteja de Palma

Publicat el 16-09-2016

Membres de la secció local de Palma de l'ASM denunciant que l'espoli fiscal afecta la neteja de Palma

 

La secció local de Palma de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca denuncia que l'espoli fiscal i la manca de finançament estatal «també afecta la neteja dels carrers de Palma».

«Segons les dades de plantilla publicades per Emaya, a cadascun dels 420 empleats del servei de neteja li correspondria un volum de 950 habitants, que pujarien fins a 1.478 si tenim en compte que en servei actiu n'hi ha 270» explica l'entitat sobiranista i afegeix: «Per contra, a la ciutat de Badajoz cada empleat municipal s'encarrega de 832 habitants, a Madrid de 714 i a Sevilla de 446».

Per altra banda, l'ASM denuncia que «no només continua sense executar-se la zona verda del canòdrom i el velòdrom, anunciada l'any passat i quan teòricament l'Ajuntament de Palma disposa enguany de 500.000 euros de la Llei de capitalitat, sinó que els veïns del Camí de Jesús protesten davant l'augment de la brutor i les plagues de rates».

Segons els sobiranistes: «Una major dotació econòmica també permetria dur a terme una campanya informativa potent per instruir la població en la manera de desfer-se dels residus domèstics, recollir les deposicions dels cans, tirar els xiclets a les papereres, etc».

Des de l'ASM (Palma) s'insta l'Ajuntament a «denunciar públicament l'ofegament econòmic que patim per part de l'estat espanyol, i aprofitam per convidar els representants polítics del consistori a sumar-se a la plataforma Avançam de regidors pel dret a decidir, que es presentà a Montuïri el passat mes de maig».

Consultau la notícia completa aquí: dBalears

 

Torna a reculls externs

Agenda

Piulades