L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 98.876.590.507,21 €

L'ASM participa als actes d'aquest cap de setmana a Perpinyà

Publicat el 05-11-2016

Daniela Grau, Antoni Infante i Cristòfol Soler a Perpinyà

Aquests dies 4 i 5 de novembre una representació de L'ASM participa a tot un conjunt d'actes a Perpinyà (Catalunya del Nord).
Ahir dia 4 vam celebrar reunió del Consell Federal d'Entitats Sobiranistes del Països Catalans. Anam avançant establint sinèrgies i compartint qüestions que ens afecten als nostres territoris. Compartim també la valoració del procés català la qual cosa ens permet a tots reflexionar i conèixer aspectes més detallats de la situació actual al Principat.
Avui dia 5 assistim els representants de la PDaDPV i els de L'ASM a la reunió del Secretariat de l'ANC en qualitat de convidats.
Avui horabaixa participarem a la manifestació a Perpinyà de la Diada de Catalunya del Nord que commemora (no celebra) el Tractat del Pirineus de 1.659, acordat entre els monarques Felip IV de Castella i III d'Aragó i Lluís XIV de França, sense complir les Constitucions Catalanes ni convocar preceptivament a Corts per sotmetre la qüestió a deliberació. Fou el primer esquarterament de la nació. El Principat perdé un 20% del seu territori que passava a mans de França. Fou el primer bocí del nostre poble que perdé llibertats i fou sotmès a un estat estranger que no els respectà ni llengua ni cultura. 
Anam refermant lligams i contribuïm a fer país i reforçar la nació comuna.

 

Visca la Terra!

Reunió del Consell Federal d'Entitats Sobiranistes dels Països Catalans

 

Pancarta de la Confederació d'Entitats Sobiranistes dels Països Catalans, diferents ritmes, un mateix objectiu

Elks Països Catalans, una nació en marxa. Diferents ritmes, un mateix objectiu.

 

Torna a informacions

Agenda

Piulades