L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 98.590.844.345,96 €

L'ASM, l'ANC i la PDAD debatran a València "Pel Dret a Decidir dels Pobles"

Publicat el 23-04-2015

Els nostres companys Cristòfol Soler i Pere Sànchez participaran en representació de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca als actes i la manifestació organitzats per la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDaD)Joves pel Dret a Decidir (JODaD).

El debat tindrà lloc dia 24 d'abril a partir de les 19h a la Societat Coral el Micalet de València (C/.Guillem de Castro, 73) sota el títol "Pel Dret a Decidir dels Pobles". També hi participaran en aquest debat Jaume Marfany vicepresident de l'ANC i Toni Infante de la PDAD del País Valencià.

Finalment, des de la Plataforma pel Dret a Decidir s'ha convocat a la manifestació que recorrerà alguns dels principals carrers de València el proper dissabte 25 d'abril des de la plaça de Sant Agustí en la tradicional manifestació del 25 d'Abril on la Plataforma concorrerà amb pancarta pròpia i on, com no pot ser d'altra manera, hi serem presents. És per això que des de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca comunicam que el nostre president no serà a Mallorca aquest dia pels actes de la Marxa per l'Educació i la Diada per la Llengua i l'Autogovern, però si que hi seran presents altres membres del nostre secretariat.

Torna a informacions

Agenda

Piulades