L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 99.172.954.634,48 €

L'ASM es reuneix amb el GOB

Publicat el 10-04-2018
Amadeu Corbera, Cristòfol Soler i Agnès Ambròs
 
L'Assemblea Sobiranista de Mallorca s'ha reunit amb els representants del GOB Amadeu Corbera i Margalida Ramis dins la ronda d'entrevistes amb entitats de l'illa.

Durant la trobada el GOB ha reivindicat una taxa turística amb finalitats exclusivament mediambientals i ha criticat el finançament estatal deficitari, que impossibilita la protecció efectiva dels espais naturals i la sostenibilitat del territori. Les dues entitats coincideixen en la necessitat de la sobirania fiscal, com a concepte incompatible amb els sistemes de finançament autonòmic, i d'un canvi de model econòmic que reforci la indústria i agricultura locals davant el monocultiu turístic.

Des del GOB s'han mostrat preocupats per la construcció de grans infraestructures viàries, i tal com l'ASM, reclamen inversió en transport públic i la sobirania de gestió a ports i aeroports per controlar els increments de població flotant.

Les dues entitats s'han citat per estudiar la despesa pública relacionada amb el medi ambient i la taxa turística un cop es liquidi el pressupost autonòmic de 2017. 
 
Palma, 10 d'abril de 2018
 
Torna a informacions

Agenda

Piulades