L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 98.341.158.356,84 €

L'economista i ex-eurodiputat Ramon Tremosa farà una conferència a Mallorca convidat per l'ASM

Publicat el 10-11-2019

El proper dissabte, 16 de novembre, l'economista i ex-eurodiputat Ramon Tremosa farà una conferència a Mallorca dins el cicle de sopars-col·loqui de l'ASM.

Ramon Tremosa (Barcelona, 1965) ha estat diputat del Parlament europeu des de 2009 fins 2019, on va ser membre de les comissions d'Economia i Transports i d'Economia i de Comerç Internacional i de les delegacions dels Estats Units i d'Israel.
Ha estat un dels eurodiputats més compromesos amb la defensa de la llengua catalana i la independència de Catalunya, i ha exposat la seva visió sobre la via d'actuació dins la Unió Europea en el llibre El sobiranisme necessari. Actualment és professor de Teoria Econòmica a la Universitat de Barcelona.

Entre la seva extensa obra trobam títols com L'espoli fiscal. Una asfíxia premeditada, Why Europe Fails, Dues Europes, Let Catalonia vote i el seu darrer llibre, Què fan els bancs centrals!.

El sopar-col·loqui tindrà lloc al restaurant Sa Creu (Petra). Es pot reservar localitat dins l'esdeveniment de Facebook de l'ASM.

 

Palma, 10 de novembre de 2019

Secretariat de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca

Torna a comunicats

Agenda

Piulades