L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 99.172.686.386,43 €

L'ASM recupera l'homenatge a l'artiller Guillem Riera

Publicat el 27-03-2024
 
COMUNICAT DE PREMSA
 
L'agrupació territorial de Llevant de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, conjuntament amb l'Obra Cultural Balear i l'Ajuntament de Manacor, duran a terme novament l'homenatge a Guillem Riera, l'artiller mallorquí que morí en combat el 4 d'abril de 1715 mentre evitava el primer desembarcament de les tropes borbòniques a Mallorca.
 
L'acte tindrà lloc el dissabte 6 d'abril a les 11 a Portocristo, a la Torre del Serral dels Falcons, a Portocristo, i comptarà amb les intervencions de Biel Majoral, Delfí Mulet, Biel Oliver, Mateu Matas 'Xurí' i els germans Martorell.
 
L'ASM, en uns moments en què Espanya ens sotmet a una operació accelerada de substitució lingüística i poblacional, a la laminació de l'autogovern i a una espoliació fiscal sistemàtica, que posen en perill la nostra supervivència com a poble amb identitat pròpia i perjudiquen la nostra qualitat de vida, considera més important que mai honorar els defensors de la terra i commemorar els fets històrics que ens han duit on som.
 
Un cop finalitzat l'acte se celebrarà un dinar de germanor. Els interessats en assistir-hi s'hi poden inscriure a través d'aquest formulari: https://forms.gle/T7YHjhhJnafbRV3d8
 
Mallorca, 27 de març de 2014
Secretariat de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca
 
Torna a comunicats

Agenda

Piulades