L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 98.590.433.202,39 €

L'ASM reclama que el Parlament balear es planti davant els pressuposts de Madrid

Publicat el 06-04-2017
L'Assemblea Sobiranista de Mallorca reclama al Govern balear que no es limiti a expressar "decepció i indignació" per la inversió dels pressuposts generals a les Balears, en paraules de la consellera d'Economia Catalina Cladera, i insti el Parlament a fer una declaració unànime de protesta, tal com han fet les Corts Valencianes (1), on tots els grups parlamentaris, inclòs el PP, han rebutjat oficialment el pressupost de l’estat espanyol. Exigim també un pronunciament clar dels diputats i senadors a Madrid.

Els pressuposts del Govern del PP davallen un 7% les inversions territorials a les Balears, que passen dels 142 € per habitant de 2016 a 128 €, unes xifres escandaloses que ens continuen relegant a la coa de les comunitats autònomes i es tradueixen en llistes d'espera als hospitals, saturació dels PAC i manca d'escoles, transport públic, ajuts a petits i mitjans empresaris, atenció social, etc.
 

Des de l'ASM exigim un acte de dignitat dels nostres parlamentaris, i a la vegada esperam que es converteixi en la primera pedra d'una gran manifestació popular en defensa de la qualitat de vida dels mallorquins.

Palma, 6 d'abril de 2017
Secretariat de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca.

 
(1) http://www.infocorts.net/les-corts-rebutgen-les-inversions-previstes-per-a-2017-als-pressupostos-de-lestat/
Torna a comunicats

Agenda

Piulades