L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 99.172.609.516,30 €

L'ASM exigeix valentia al Govern davant la retallada dels descomptes aeris

Publicat el 16-11-2016

Avions emprats a les Balears

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca expressa el seu suport al Govern balear i les agències de viatges en la seva reclamació a Madrid perquè no retalli el descompte de residents, però al mateix temps exigeix al Govern una resposta valenta a aquest nou greuge a les Balears.

És intolerable que mentre el Ministerio de Fomento inverteix enguany 3.679 milions d'euros en un AVE innecessari i improductiu, els mallorquins ens vegem obligats a pagar fins a 327,5 euros per un bitllet d'avió a Madrid degut a una mesura que perjudicarà empreses, equips esportius i altres col·lectius de les Illes. Una vegada més es demostra que el govern espanyol considera les Balears una colònia i que només els interessam per escurar-nos fins el darrer cèntim de la butxaca.

Aquesta retallada se suma a l'espoli fiscal inhumà que patim des de fa tres segles i que ens condemna a uns serveis socials miserables en forma de llistes d'espera inacabables a sanitat, manca d'escoles i residències de gent gran, pensions insuficients per a l'elevat cost de la vida a les Illes, etc.

 
Des de l'ASM exigim al nostre Govern que si les seves reclamacions no són ateses actuï amb valentia i no torni caure en la resignació i les lamentacions. Un cop s'ha demostrat que Espanya no té remei, el pitjor que pot fer és amagar el cap sota l'ala, demanar-nos paciència i consentir que continuem sotmesos a una qualitat de vida nefasta que pot arribar a costar vides humanes, com s'ha vist amb el cas de l'anciana de Reus a qui es va tallar la llum. Instam els nostres governants a reconèixer que l'única via de sortida és la sobirania política i econòmica i a definir un full de ruta el més aviat possible.

Palma, 16 de novembre de 2016
Torna a comunicats

Agenda

Piulades