L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 97.881.936.296,89 €

L'ASM dóna suport als sindicats de la policia local del Palma que reclamen reforç nocturn

Publicat el 01-07-2017
Tal com fa uns dies l'Assemblea Sobiranista de Mallorca va donar suport als treballadors de So n'Espases que demanen un increment de plantilla per poder atendre el servei d'urgències, avui des de la secció local de Palma el donam als sindicats de la Policia Local de la nostra ciutat que reclamen reforç nocturn davant la manca d'efectius i l'increment de població conflictiva durant l'estiu.
 
També exigim a la regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, que confirmi o desmenteixi el problema que li plantegen els sindicats i expliqui si prendrà o no mesures al respecte, en lloc de fer declaracions incendiàries com les del ple de l'Ajuntament de 29 de juny on va dir que "llevo dos años gestionando la mierda y la basura que me he encontrado en la Policía". Condemnam aquestes paraules i ens demanam què passaria si el director de la guardia civil o la policia espanyola, per exemple, parlàs així del cos de la seva responsabilitat al congrés de diputats. No és la primera vegada que la Sra. Pastor fa unes declaracions com a mínim innecessàries i inoportunes, cosa que ens fa posar en dubte que tingui el tarannà més adequat per dirigir un servei públic.
 

No ens cansarem de dir que a qualsevol professió o sector públic hi pot haver pomes podrides, però és inacceptable que la Sra. Pastor atempti reiteradament contra el prestigi de la institució que ella hauria de ser la primera en defensar. Per altra banda ningú no discuteix que s'han de depurar les responsabilitats que corresponguin, però també ens demanam si un jutge que diu "si me tengo que llevar por delante a 50 policías locales más, me los llevo" és la persona més indicada per instruir el cas de la forma més imparcial i equànime.


Palma, 1 de juliol de 2017


Assemblea Sobiranista de Mallorca - Secció local de Palma

Torna a comunicats

Agenda

Piulades