L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 99.172.655.128,03 €

L'ASM dóna suport al president Carles Puigdemont i al Parlament de Catalunya

Publicat el 03-02-2018
L'Assemblea Sobiranista de Mallorca, reunida en assemblea general avui dematí al Monestir de la Real, acorda donar suport al president legítim de Catalunya, Carles Puigdemont, i encoratja la majoria independentista del Parlament català a dur endavant la seva investidura i constituir sense més retard la República Catalana, en compliment del mandat democràtic sorgit de les urnes.
 
Al mateix temps, des de l'ASM rebutjam i condemnam enèrgicament la repressió sistemàtica de l'Estat espanyol, que vulnerant els drets humans més elementals i posant per damunt de tot la dominació colonial, anomenada a Madrid amb l'eufemisme de "unidad de la patria", va agredir brutalment els votants del referèndum de l'1 d'octubre, ha segrestat polítics i dirigents d'entitats civils, ha forçat l'exili del president de Catalunya i ara amenaça els diputats del Parlament de Catalunya amb l'ús de la força bruta i la presó.
 
Davant aquesta repressió, pròpia d'estats feixistes i totalitaris, feim una crida als representants del poble català a no rendir-se davant les amenaces i a no cometre l'error d'acatar les imposicions, amb la creença equivocada que així s'afluixaran una mica les cadenes. El dia a dia ja ens ha demostrat que Espanya respon a les claudicacions i renúncies amb repressió i més repressió.
 
Arribats a aquest punt, el camí és inequívoc: o República, o República! O caixa, o faixa! Esperam que els representants electes del poble català compleixin amb honor i dignitat el deure democràtic que se'ls ha comanat.
 
Palma, 3 de febrer de 2018
Torna a comunicats

Agenda

Piulades