L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 99.172.406.124,09 €

L'ASM demana al batle Noguera que vagi preparant el 'pla B' per a la Platja de Palma

Publicat el 22-07-2017

La secció de Palma de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca demana al batle de Palma, Antoni Noguera, que no confiï en cap inversió significativa de Madrid per millorar la Platja de Palma, davant l'entrevista que ha demanat a la secretària d'Estat de Turisme, i que vagi preparant el "pla B".

Recordem que l'Estat no només ha abandonat el Consorci de la Platja de Palma, que es va crear el 2004 per a la millora de la zona, sinó que reclama que se li retornin 17 milions d'euros, i tots sabem que a Madrid són molt falaguers a l'hora d'endur-se'n els doblers però no gens a l'hora de complir els compromisos, com ho demostren els més de mil milions d'inversions estatutàries pendents de pagament, o sense anar més lluny el recent trencament per sorpresa de l'acord per ampliar el Parc de Cabrera.

Encara que la secretària d'Estat de Turisme Matilde Asián González, de professió inspectora d'Hisenda, pugui estar predisposada a signar convenis, cosa que està per veure, l'experiència històrica ens diu que els doblers que ens poden caure del Ministerio no bastaran de cap manera per regenerar Ca'n Pastilla i S'Arenal. S'ha demostrat a bastament que al Govern espanyol tant li és si el turisme que tenim és de gatera o de qualitat, o si la massificació posa en perill la sostenibilitat dels nostres recursos, mentre cada any es pugui embutxacar 3.500 milions d'euros via imposts que se'n van i no tornen.

Des de l'ASM demanam al Sr. Noguera que es curi amb salut i vagi preparant el "pla B", que en primera instància no pot ser altre que la unió dels partits de país per ser decisius al Congrés de Diputats com els canaris, que han aconseguit com qui no vol la cosa 100 milions en inversions turístiques, i al mateix temps, i més important encara, que faci arribar a la ciutadania la necessitat inajornable de la sobirania política i econòmica.

Palma, 21 de juliol de 2017

 

Torna a comunicats

Agenda

Piulades