L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 99.172.263.547,54 €

L'ASM demana a Armengol que deixi de vendre fum amb el finançament

Publicat el 02-12-2017


L'Assemblea Sobiranista de Mallorca demana a la presidenta de les Balears, Francina Armengol, i a la consellera d'Economia, Catalina Cladera, que deixin de crear falses expectatives amb el finançament estatal.

No és de rebut que l'endemà que els barons del PSOE d'Andalusia, Extremadura i Castella-La Manxa hagin deixat en ridícul el secretari general del PSC-PSOE, Miquel Iceta, rebutjant la seva petició de que Madrid perdoni part del deute de Catalunya, la consellera Cladera anunciï que farà el mateix i que a més a més reclamarà la cessió d'un major percentatge de l'IRPF i "l'asimetria fiscal".

Ha quedat clar per enèsima vegada que la millora del finançament o el Règim Especial Balear sempre toparan amb la negativa no només del PP, sinó també del PSOE, Ciudadanos, etc. El nostre Govern té el deure moral de reconèixer-ho públicament, ser conseqüent i emprendre el camí cap a l'estat propi, un camí que no es presenta lliure d'obstacles, però que si no l'encaram quedarem condemnats a l'espoli fiscal estructural que cada dia empobreix més la població de les Balears.

L'Estat espanyol és com la mar, que com més té més brama, i per a mostra, les recents intencions de la vicepresidenta del Gobierno, Soraya Sáenz de Santamaría, d'endur-se'n cap a Madrid les herències intestades dels ciutadans de les Balears. Ni després de morts deixaran d'escurar-nos les butxaques!
Davant aquest abús sistemàtic, és evident que l'única sortida realista i responsable és fer les passes necessàries per comandar a ca nostra de bon de veres.


Palma, 1 de desembre de 2017
Secretariat de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca


 

Torna a comunicats

Agenda

Piulades