L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 98.340.999.832,12 €

L'ASM crida a plantar cara al neofeixisme a la manifestació de dia 30

Publicat el 18-12-2018

Manifestació 30D. Defensem Mallorca, construïm República

 

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca fa una crida a participar a la manifestació de dia 30 de desembre a totes les persones que vulguin plantar cara a l'onada neofeixista dels partits PP-Ciudadanos-Vox, a les amenaces del president espanyol, Pedro Sánchez, de tornar a intervenir el Govern de Catalunya, i a les declaracions de dirigents del PSOE com el president d'Aragó, que diu que s'haurien de prohibir els partits independentistes.

Consideram que la manifestació de la Diada de Mallorca, que convoca com cada any la Plataforma 31 D a les 18 hores al Passeig del Born, serà una ocasió magnífica per defensar el dret a comandar a ca nostra i expressar el nostre rebuig als que volen que tornin els temps foscos i criminals de la dictadura franquista, quan el feixisme espanyol liquidava els demòcrates a trets de pistola.

Tal com el 29 de setembre de 2013 ens manifestàrem massivament per defensar l'escola en català, davant els atacs del PP de Bauzà, ara és l'hora de defensar la democràcia, l'autogovern i el dret a decidir.

Així mateix, estam convençuts que la manifestació de la Diada de Mallorca serà un clam per la llibertat dels presos i exiliats polítics i de suport a la vaga de fam contra el maltracte i discriminació que reben del tribunal constitucional espanyol.

Finalment, emplaçam els partits de país a no ajornar més la posada en marxa d'un full de ruta sobiranista abans no sigui massa tard, una vegada ha quedat clar del tot, per si qualcú encara ho dubtava, que Espanya no té remei.

Facebook: https://www.facebook.com/events/534157967083320/

Twitter: https://twitter.com/AssembSmallorcA/status/1074997319727222784

Ajudau-nos a compartir-ho i convidau tothom que pugueu!

 

Torna a comunicats

Agenda

Piulades