L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 99.172.443.123,82 €

L'ASM crida a manifestar-se per la independència el 30 de desembre

Publicat el 27-12-2021

Manifestació 30D 2021

 

 
L'Assemblea Sobiranista de Mallorca crida la població a participar a la manifestació de la Diada de Mallorca, que tindrà lloc a Palma el proper dia 30 de desembre a les 18 hores, sempre que es mantengui la conformitat de les autoritats sanitàries.
 
Els problemes derivats de ser una colònia d'Espanya, com els atacs a la llengua catalana, l'espoliació fiscal, el finançament estatal injust i els serveis públics insuficients (sanitat, escoles, transport públic, etc.), s'aguditzen de cada dia més. En conseqüència, és més necessari que mai sortir al carrer a reivindicar la independència i l'Estat propi.


En l'any que commemoram els 500 anys de la Germania, cal no oblidar que el març de 1521 Mallorca es va independitzar de Madrid per la via dels fets, quan els agermanats van destituir el virrei Gurrea, i que vàrem ser una república independent durant dos anys fins que l'exèrcit espanyol de Carles V ens va sotmetre a sang i a foc.

Per tot plegat, la manifestació d'enguany ha de servir tant per honorar els lluitadors del passat, com per defensar el dret que tenim a comandar a ca nostra i decidir el nostre futur.
 

Palma, 27 de desembre de 2021
 
Secretariat de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca
Torna a comunicats

Agenda

Piulades