L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 99.172.556.568,40 €

L'ASM agraeix als partits de país el suport a la Diada catalana

Publicat el 13-09-2016
Foto de grup dels mallorquins i mallorquines, a l'Arc de Triomf, a punt per a una gran Diada
 
 
L'Assemblea Sobiranista de Mallorca agraeix als partits de país, Més, PI i Esquerra, que hagin donat suport a la Diada nacional catalana de l'Onze de Setembre amb la seva participació.

Esperam que l'exemple d'unitat d'aquesta manifestació grandiosa es traslladi a les nostres Illes a l'hora de defensar-les davant el maltractament sistemàtic de Madrid, del qual avui mateix en tenim un nou exemple amb la negativa del Ministerio de Hacienda a pagar a les Balears els 80 milions compromesos per a carreteres. Com es demostra al Principat de Catalunya, la unió fa la força.

Lamentam que determinades formacions polítiques encara confonguin la població amb la idea que l'estat espanyol és reformable, amb l'únic resultat d'allargar l'espoliació fiscal i la conseqüent mancança de serveis sanitaris, educatius, socials i mediambientals que pateix la nostra població. Des de l'ASM no ens cansarem de recordar que l'única via de sortida a tots aquests problemes és la sobirania política i fiscal, com es demostrarà tard o d'hora a Catalunya.

Palma, 12 de setembre de 2016

Torna a comunicats

Agenda

Piulades