L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 97.882.134.904,65 €

Joan Planes repetirà com a president de l'ASM

Publicat el 28-12-2023

 

COMUNICAT DE PREMSA

El Secretariat de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca ha reelegit Joan Planes com a president de l'entitat per als propers dos anys. Aquest serà el segon i darrer mandat, atès que els membres del secretariat poden ser elegits un màxim de dues vegades consecutives.

El nomenament es va fer per assentiment, a l'igual que la resta de càrrecs directius, per als quals van ser elegits Francesca Grimalt com a vicepresidenta, Marina Vergés (secretària) i Antoni Llompart (tresorer).

El nou secretariat agraeix a la directiva anterior la tasca feta i es proposa continuar treballant per donar a conèixer l'entitat a la població mallorquina, amb la finalitat de difondre la independència i l'Estat propi com a única solució per acabar amb l'espoli fiscal, la degradació dels serveis públics i la substitució lingüística i poblacional.

Com a objectiu immediat, l'ASM fa una crida a participar a la manifestació de la Diada Nacional de Mallorca del proper dissabte, 30 de desembre, que començarà a les 18 h al Passeig del Born de Palma.

Palma, 28 de desembre de 2023
Secretariat de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca

Torna a comunicats

Agenda

Piulades