L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 99.172.606.751,95 €

Joan Planes, nou president de l'ASM

Publicat el 05-01-2022

Secretariat ASM 2022

El secretariat de l'ASM, sorgit de l'assemblea del passat 14 de desembre, va elegir ahir Joan Planes Ferragut nou president per unanimitat. Es tracta del quart president de l'entitat, després de Maria-Antònia Oliver, Cristòfol Soler i Margalida Miquel. També per unanimitat, es va nomenar vicepresidenta Agnès Ambrós; secretari, Pere Ripoll i tresorer, Cristòfol Soler.

Els objectius del nou secretariat continuaran centrant-se en la denúncia de l'espoli fiscal, la defensa de la llengua i la cultura pròpies, davant la política de substitució lingüística impulsada per l'Estat espanyol, i la difusió de la necessitat d'un Estat propi. Així mateix, encoratjarà els partits de país a defensar amb més fermesa els serveis públics i el benestar de la població, així com a incloure el dret a decidir dins el seus fulls de ruta.

Entre les actuacions més immediates, es continuarà exhibint als diferents municipis de Mallorca el documental 'Germania, silenci trencat', produït per l'ASM. Les properes projeccions tindran lloc a Llubí i Inca, els dies 21 i 28 de gener respectivament.

Palma, 4 de gener de 2022
Secretariat de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca

Torna a comunicats

Agenda

Piulades