L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 99.172.849.376,62 €

Els divendres ho deim ben alt: Volem comandar a ca nostra!

Publicat el 26-02-2024

A l'ASM hem decidit posar en marxa una reivindicació més activa del dret a la nostra sobirania, el dret a ser qui som a ca nostra, sense haver de dependre d'un estat colonial que fa segles que espolia els nostres recursos, amb la seva política extractiva. Una de les maneres de fer més visible la nostra reivindicació pensam que és marcar un dia a la setmana en què, en veu alta, deim que "Volem Comanda a Ca Nostra", i vam pensar que un bon dia és el divendres.

A la manifestació de la Diada de Mallorca de 30 de desembre vàrem presentar les noves samarretes amb aquest lema, #VolemComandarACaNostra. La nostra proposta i petició, a tots els socis i simpatitzants, és que els divendres ens posem la samarreta amb la figuera i el lema, de manera que sigui la nostra vestimenta habitual cada divendres.

Atès que enguany l'u de març, el dia que el Rei en Jaume va signar la Carta de Franquesa del Regne de Mallorca, cau en divendres, quin dia hi pot haver millor per iniciar la nostra manifestació?

Així que divendres, u de març, començarem a manifestar-nos, i ho continuarem fent tots i cadascun dels divendres.

PD. Els socis i simpatitzants que encara no tenen la samarreta poden contactar amb l'ASM amb un missatge al correu asm@assembleasobiranista.cat

Torna a comunicats

Agenda

Piulades