L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 99.172.758.259,47 €

Concentració en defensa de la democràcia i contra la seva judicialització, dia 6 a les 18h. al TSJIB

Publicat el 04-02-2017

El 6F ens jutgen a tots. A les 18 hores davant el TSJIB

 

L'Obra Cultural Balear, L'Assemblea Sobiranista de Mallorca, i el Grup Blanquerna han organitzat una concentració per al proper dilluns 6 de febrer a les 18h davant la seu del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, a Palma (Plaça del Mercat, 12).

Sota el lema "El 6F ens jutgen a tots", les entitats convocants expressaran la seva solidaritat amb Mas, Rigau i Ortega, que hauran de respondre davant els òrgans judicials espanyols per haver convocat una consulta no vinculant sobre la independència del Principat de Catalunya. OCB, ASM i Blanquerna volen deixar ben clara d'aquesta manera la seva defensa de la democràcia i el dret a decidir dels pobles, així com el seu malestar davant els darrers intents de l'estat espanyol de condicionar per la via de l'encausament delictiu la situació política catalana.

Per tot allò que Mallorca i el Principat compartim, sentim especialment propers tots aquests atacs perpetrats des del poder judicial espanyol. Per això, el 6F ens jutgen a tots, a tu també. Vine!

Apuntau-vos a aquest esdeveniment i ajudau-nos a difondre'l: https://www.facebook.com/events/262494794183041/

També hi ha una mobilització davant del TSJC, a Barcelona. Si no us hi heu apuntat, encara que no hi pugueu anar, inscriviu-vos a la manifestació de suport del 6F al tram "0". És el tram assignat per donar-hi suport sense assistència presencial. https://9nsomtots.cat/inscripcions.php

 

Torna a comunicats

Agenda

Piulades