L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 98.877.148.161,21 €

Que la prudència no ens faci traïdors

Publicat el 09-09-2016
Divendres vespre jo seré a la Plaça Major de Palma a donar suport a la República Catalana del Principat, passa prèvia a la República Catalana Federal, que integri les Balears, València, la Franja, Andorra, el Nord i l'Alguer.

Seré a la Plaça Major per plantar cara al memorial secret del “conde-duque” de Olivares: “el negocio más importante de la Monarquía, reducir estos reinos de que se compone España al estilo y leyes de Castilla” (1624).

Divendres jo seré a la Plaça Major per dir prou a la separació il·legítima de la Mallorca continental, és a dir, la Catalunya Nord (1659) i l'esbocinament de la Nació Catalana.

Divendres seré a la Plaça Major en protesta i rebuig del setge de Barcelona (1715), la seva destrucció i control militar (Ciutadella).

Divendres jo seré a la Plaça Major contra el decret de Nova Planta (1716) que suprimí totes les nostres institucions, les del Principat, les del Regne de València i les del Regne de Mallorca.

Divendres jo seré a la Plaça Major contra la llarguíssima història de despropòsits on la uniteralitat ha estat sempre present la manera de sotmetre el poble català per la força de les armes (“derecho de conquista”).

Divendres jo seré a la Plaça Major per exigir la derogació de les més de 500 lleis i normes avui vigents contra de la llengua catalana, miracle de supervivència gràcies al poble que no l’ha abandonada mai.

Divendres jo seré a la Plaça Major en memòria de les víctimes de la dictadura nazifeixista de l'aliat espanyol de l'assassí de masses Adolf Hitler, el dictador genocida Franco.

Divendres jo seré a la Plaça Major per exigir sepultura digna als centenars de milers de desapareguts i assassinats durant la segona dictadura amb més víctimes de tot el planeta de la II Guerra Mundial ençà, que és la del criminal Franco, només superada per la del criminal cambodjà Pol Pot.

Divendres jo seré a la Plaça Major per tos els qui van patir presó, opressió i garrotades i, malgrat sobreviure, van morir vells anhelant una Mallorca lliure, una València lliure, un Principat lliure, una Catalunya lliure.

Divendres jo seré a la Plaça Major pe contra (sí, contra) aquesta guarda de brètols que ens volen fer empassar això del consens entorn la Constitució de 1978, dictada pels militars franquistes amb la pistola al clatell.

Divendres jo seré a la Plaça Major pels entabanats que creuen encara (o això diuen) en l’acord amb no sé quins pobles germans d’Espanya.

Divendres jo seré a la Plaça Major contra els ploricons i derrotistes que ens diuen que no ens retornaran mai allò que és nostre.

Divendres jo seré a la Plaça Major per totes les altres amenaces rebudes per l'escola mallorquina i balear durant el quadrienni negre-blau del madrileny Bauzán i que rebrem si torna arribar al Consolat el partit franquista.

Divendres jo seré a la Plaça Major per dir prou a les balances fiscals. Perquè ja n’hi ha prou de ser tolerants amb la intolerància i amb el feixisme.

Divendres jo seré a la Plaça Major per enviar a la merda els Roucos Varela, Rosells, Gays, Fainés i tota aquesta guarda.

Divendres jo seré a la Plaça Major contra la mala fe de tertulians indocumentats i mentiders de la Brunete Mediàtica forastera.

Divendres jo seré a la Plaça Major per mostrar el rebuig més absolut a la carcúndia del Tribunal Constitucional, garantia de l’”atado y bien atado”: l’herència de Franco, la Monarquia borbònica i els ministres, jutges i alts funcionaris fills i néts del dictador.

Divendres jo seré a la Plaça Major per defensar les nostres institucions, el restabliment del Regne de Mallorca, abolit per la força de les armes l'any 1715.

Divendres jo seré a la Plaça Major per fer costat als compatriotes del Principat, per donar suport als seus representants, al President Mas, encausat, a la presidenta del Parlament del Principat Carme Forcadell, i a tots els qui mostren cara pel poble català del Principat i en pateixen les conseqüències. Hi seré per encoratjar-los. Hi seré per empènyer-los. Hi seré per na Muriel Casals. Hi seré per dignitat.

I, sobretot, seré a la Plaça Major per construir un país millor per als nostres fills.

Divendres a vespre, 9 de setembre, jo seré a la Plaça Major per contribuir que la República Catalana del Principat aviat sigui la República Catalana Federal.

Com va dir el patriota Jordi Carbonell, (1924-2016), “Que la prudència no ens faci traïdors”. (Ni la indiferència. Ni el cansament. Ni res).
 
(Per ventura, si el patriota Jordi Carbonell hagués fet el seu discurs a Mallorca i el 2016, ho hauria dit més o manco així).
 
Font: Adaptació del discurs de Jordi Carbonell de l'11 de setembre del 1977.
Torna a informacions

Agenda

Piulades