L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 98.590.986.071,94 €

L'ASM es reuneix amb MÉS per Mallorca

Publicat el 11-04-2019
Aquest dimecres una representació de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) i de la Coalició de MÉS per Mallorca hem mantingut una reunió per a debatre punts d'interès. Ha estat un trobada molt cordial i productiva.
 
ASM i MÉS per Mallorca
 
 
En primer terme hem exposat el motiu pel qual des de l'ASM teníem interès per a mantenir una primera presa de contacte amb els partits que tenen la seva base política a Mallorca. En segon lloc hem posat sobre la taula punts de vista sobre temes primordials per a l'ASM, molts d'ells també compartits amb MÉS per Mallorca. En tercer lloc hem parlat de les conteses electorals, la del 28A i sobretot la del 26M. En quart lloc hem tractat d'estratègies necessàries en una desitjada reedició dels governs dels Acords pel Canvi després del 26M. I finalment hem fet una anàlisi de les polítiques impulsades per MÉS per Mallorca des del Govern aquesta legislatura passada.


Hem tractat el tema de la sobirania, del dret a l'autodeterminació i per tant de l'exercici del dret a decidir, de la llengua catalana amb el seu estancament i les amenaces externes, de la necessitat de gestió d'àrees de govern més estratègiques pel creixement del sentiment nacional i d'estructures pròpies.

MÉS per Mallorca ha posat en valor la tasca realitzada en els governs del canvi, en les conselleries en les quals ha tingut intervenció directe i també en les distintes lleis aprovades. De les millorances duites a terme amb la regulació de determinats sectors i dels avanços produïts en àmbits estratègics, socials, ambientals i econòmics. També han reconegut que no tot el que s'ha aprovat era al 100% del seu grat, però això és al que porta un govern de pacte i per consensos.
 

Finalment volem remarcar que tant l'ASM, com a entitat representativa de la societat civil sobiranista, com MÉS per Mallorca, com a partit sobiranista de Mallorca, hem manifestat l'interès per repetir, quan ho estimem oportú, aquestes trobades per tal de produir les sinèrgies necesssàries en benefici del benestar social i econòmic de TOTS els ciutadans de Mallorca.
 
 
Palma, 11 d'abril de 2019
Secretariat de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca
 
Torna a informacions

Agenda

Piulades