L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 98.590.417.785,84 €

L'ASM es reuneix amb ERC de Mallorca

Publicat el 27-04-2019

Reunió ASM - ERC de Mallorca

 

Aquest passat divendres l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) i ERC de Mallorca ens hem reunit per a debatre distints punts d'interès de cara a les eleccions generals i autonòmiques. Ha estat una trobada molt cordial i productiva.

Des de l'ASM teniem interès per a mantenir una primera presa de contacte amb els partits que tenen la seva base política a Mallorca per tal de posar sobre la taula distints temes primordials per a l'ASM, molts d'ells també compartits amb ERC de Mallorca.

Han parlat sobre les eleccions, sobre les estratègies necessàries en una desitjada reedició d’un govern progressista després del 26M.

En aquesta línia, hem parlat sobre la sobirania, del dret a l'autodeterminació i per tant de l'exercici del dret a decidir, de la llengua catalana amb el seu estancament i les amenaces externes, de la necessitat de gestió d'àrees de govern més estratègiques pel creixement del sentiment nacional i d'estructures pròpies.

Per la seva banda en Mateu Mates “Xurí” en nom d’ERC de Mallorca ha posat èmfasi en la necessitat de tenir sempre coherència ideològica davant els ciutadans i davant les decisions i fets. Que de cara a la propera legislatura autonòmica de ben segur s’hauran de fer pactes, però que aquests sempre han de ser pactes per a créixer políticament i socialment.

Finalment tant l'ASM com ERC de Malllorca hem manifestat interès en repetir aquestes trobades per tal de produir les sinergies necessàries en benefici del benestar social i econòmic de tots els ciutadans de Mallorca.


Palma, 27 d'abril de 2019
Secretariat de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca

 

Torna a informacions

Agenda

Piulades