L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 98.876.338.738,92 €

Actes de l'ASM de la setmana 11 de 2017

Publicat el 14-03-2017
Aquests són els actes que organitza l'ASM, o en què hi participen membres, de la setmana del 13 al 19 de març de 2017:
 

- Dilluns dia 13:  Conferència "La impossible vertebració d'Espanya", al Dilluns de l'Obra, a Manacor.

La impossible vertebració d'Espanya

'La impossible vertebració d’Espanya' és el títol de la xerrada que el president de l’Assemblea Sobiranista de Mallorca, Cristòfol Soler, pronunciarà el pròxim dilluns, dia 13 de març, a les 20.00 hores, convidat per l’Obra Cultural Balear de Manacor.

Contràriament al que succeeix en el cas del nacionalisme català, que compta amb infinitat de llibres i assajos, el nacionalisme espanyol és un dels manco estudiats. En aquest sentit, Cristòfol Soler analitzarà els antecedents i les formulacions que diversos autors han fet al llarg de la història sobre la 'nació espanyola', com la del jesuïta Juan de Mariana en la seva 'Historia general de España', que posa les bases del que serà l’actual nacionalisme espanyol. Continuarà amb Modesto Lafuente Zamalloa i el filòsof Ortega y Gasset, icona del nacionalisme espanyol i pare de la teoria de 'la conllevancia'. Finalment, es referirà a la darrera revisió que s’ha del concepte de 'nacionalisme espanyol' per part de José Álvarez Junco, autor de 'Mater Dolorosa'.

 
- Divendres dia 17: Documental "L'autodeterminació damunt la taula", a Llubí
 
L'autodeterminació damunt la taula
 

El COL·LECTIU ES FIBLÓ organitza la projeccció d'aquest documental, i vol posar A DAMUNT LA TAULA DE CADASCUN DE NOSALTRES I DE LES NOSTRES CASES la problemàtica i/o necessitat de l'AUTODETERMINACIÓ com a ÚNIC camí o full de ruta per a MILLORAR EL FINANÇAMENT I LES INVERSIONS en l'economia del nostre territori (País) i en benefici o BENESTAR DELS CIUTADANS I CIUTADANES que hi habitam.

HI ESTAM TOTS CONVIDATS.
No desaprofitem l'oportunitat d'informar-nos i d'escoltar personatges de molt alt prestigi nacional i internacional, tant des del punt de vista tècnic, polític o acadèmic.

De ben segur que després de la visualització del vídeo sobre l'espoli fiscal a les Illes, de la projecció del documental i del col·loqui posterior tindrem ARGUMENTS i RAONS MOLT MÉS CLARES. D'això es tracte.

Tot això complementat amb la coneixença de dues institucions civils prou importants per aquestes illes com són el Cercle Mallorquí de Negoci (CMN) i l'Asseblea Sobiranista de Mallorca (ASM).


- Dissabte dia 18: Paradeta informativa de l'ASM, de 10.00 a 13.00h. a la Plaça de la Porta Pintada, Palma.
 
Torna a informacions

Agenda

Piulades