L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 99.172.390.813,86 €

Suport a la protesta contra la cimera Sánchez-Macron

Publicat el 16-01-2023
Suport a la protesta contra la cimera Sánchez-Macron

Cartell cimera Macron - Sánchez


El proper dimecres, 18 de gener, els Cantaires per la Llibertat donaran suport amb la seva actuació a la protesta contra la cimera Sánchez-Macron, que tindrà lloc l’endemà, 19 de gener a Barcelona, convocada per lANC, Òmnium i el Consell de la República i a la qual s'han adherit els tres partits independentistes i més de trenta entitats de la societat civil. Els Cantaires, juntament amb l’Assemblea Sobiranista de Mallorca i el Consell de la República, fan una crida a la participació de la ciutadania a l'acte de dimecres, que tindrà lloc a la Plaça de Cort a les 20h..

La cimera pretén escenificar una suposada liquidació del procés independentista català, una liquidació molt allunyada de la realitat perquè cada dia es demostra que l’independentisme continua ben actiu. Per altra banda els Estats espanyol i francès comparteixen des de fa segles una hostilitat ferotge contra la llengua catalana, i en el cas de Mallorca, cal no oblidar que Castella, a través del Tractat dels Pirineus, va cedir a França El Rosselló i part de la Cerdanya, territoris continentals del Regne de Mallorca, sense consultar els afectats.

Pel dret a decidir i per la llengua catalana, per tant, consideram que la cimera franco-espanyola també es mereix, de totes, totes, una manifestació de protesta des de Mallorca.

Palma, 16 de gener de 2023
Secretariat de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca

 

Torna a comunicats

Agenda

Piulades