L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 99.172.659.699,84 €

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca rebutja la judicialització del 9N

Publicat el 30-06-2016

L'ASM se suma a l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i Associació de Municipis per la Independència (AMI), en el seu rebuig a la negativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya d’arxivar la causa oberta per la consulta del 9N. Una decisió que deixa el president Artur Mas i les ex conselleres Joana Ortega i Irene Rigau a un pas de seure al banc dels acusats.

Coincidim amb les entitats sobiranistes que la decisió del jutge Joan Manel Abril, que novament ha coincidit amb la finalització d’una campanya electoral, posa de manifest la falta d’independència del sistema judicial espanyol i evidencia que no hi ha res a fer amb un Estat que envia la democràcia i les urnes al banc dels acusats.

Compartim també la petició de màxima fermesa i unitat de tots els demòcrates i l'exigència de donar compliment al mandat democràtic per la independència com a única via per combatre aquesta nova demostració de la judicialització de la política. 

Expressam finalment el nostre suport a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau, com a representants elegits a les urnes, així com a 
l'ANC, Òmnium i AMI, que manifesten sentir-se corresponsables de la convocatòria del 9N, feta amb criteris democràtics i cívics i resposta massivament pel poble català.

Palma, 30 de juny de 2016

Torna a comunicats

Agenda

Piulades