L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 99.172.933.051,30 €

L'ASM dóna suport a la professora de La Salle amenaçada per l’ultraespanyolisme i exigeix protecció de la policia

Publicat el 10-12-2022

L’Assemblea Sobiranista de Mallorca expressa el seu suport a la professora de La Salle que rep amenaces de mort de l’extrema dreta ultraespanyolista, pel simple fet d’aplicar les normes del centre davant un grup d’alumnes que pretenien desobeir-les. És intolerable que alguns pares facin costat als alumnes insubordinats i irrespectuosos amb la docent, cosa que explica la mala educació i xuleria amb què es van comportar en lloc de seguir les seves instruccions.

Al mateix temps, exigim que la policia obri una investigació d'ofici i protegeixi la docent davant la gravetat de les amenaces.

Consideram que aquests fets lamentables són conseqüència de l’ultraespanyolisme fomentat per la ultradreta espanyola de partits com Vox, i com a mínim tolerat per la resta de partits d’obediència espanyola, que pretenen convertir els centres educatius en espais d’adoctrinament i que els alumnes, en lloc d’aprendre i complir amb la normativa interna del centre, es comportin com autèntics ‘hooligans’ que no respecten l’autoritat docent.

Palma, 27 de novembre de 2022.
Secretariat de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca

Torna a comunicats

Agenda

Piulades