L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 99.172.853.310,50 €

L'ASM, amb la Diada del Sí

Publicat el 09-09-2017

La Diada del Sí

 

La diada de l'11 de setembre s'ha caracteritzat aquests darrers anys per les multitudinàries mobilitzacions convocades per les entitats de la societat civil reclamant el dret dels catalans a decidir el seu futur.

En paraules de l'organització "Aquest Onze de Setembre encarem la mobilització més transcendent de la història del país: la Diada del Sí. Omplirem el passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó de Barcelona per fer un immens signe Més, símbol de totes les oportunitats del nou estat en forma de república que ens espera a les paperetes del referèndum. Entre tots, convertirem la Diada del Sí en el tsunami d’il·lusió que ens portarà des del compromís amb la democràcia a la majoria per la independència l’1 d’octubre."

L’Assemblea Sobiranista de Mallorca, entitat confederada amb l’Assemblea Nacional Catalana, coorganitzadora de la diada, ha donat sempre suport a aquestes manifestacions i vol convidar els socis i col·laboradors a participar-hi de manera activa. Estem segurs que la presència de mallorquins i illencs en general serà tant o més nombrosa que en edicions anteriors. Recordem les següents qüestions importants per a dilluns 11 de setembre, Diada de Catalunya, la Diada del Sí:

 • Cal apuntar-se al web https://si.assemblea.cat

 • Ofrena de la Confederació d'entitats sobiranistes dels Països Catalans a Rafael Casanova: punt de trobada a les 10:45 a la Ronda de Sant Pere, 35

 • A les 12h. a l'Arc de Triomf tota la gent arribada de Mallorca ens trobarem per fer-nos una foto

 • A la manifestació ens correspon el tram 308, el tram dels Països Catalans

 • Aconsegueix el 'pack' de la DIADA del SÍ que organitza l'Assemblea Nacional Catalana l'11 de setembre a Barcelona. Inclou samarreta, ventall i bossa, per 15 €.
  O bé demana la samarreta per infant per només 8 €, no inclou bossa ni ventall.
  Reserva'l indicant:
  - nombre de 'packs' que voleu,
  - la talla (podeu trobar les talles https://promo.ara.cat/samarretes-diada)
  - si voleu rebre'l a casa vostra (amb un cost de 3,95 €)
  - Per recollir a Palma!  Al correu promocions@arabalears.cat se t'informarà de com fer el pagament i recollida, o també podeu anar directament a la seu de l'Ara Balears, carrer Tous i Maroto, 8, de Ciutat, on ja han arribat els packs de l'11S (totes les talles) indicant que sou de l’ASM

 • https://www.youtube.com/watch?v=ZZ4UHrEXyjQ
 
Atentament,
Secretariat de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca
Torna a comunicats

Agenda

Piulades