L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 99.172.304.055,87 €

L'ASM DÓNA LA BENVINGUDA A LA REPÚBLICA CATALANA

Publicat el 27-10-2017

Hola República. L'ASM dóna la benvinguda a la República Catalana.


L'Assemblea Sobiranista de Mallorca felicita tot el poble català per la seva lluita i determinació, i els seus representants per fer efectiva la Declaració d'Independència i dóna la benvinguda a la República Catalana. La impossibilitat d’avançar en cap acord en la via del diàleg amb els successius governs espanyols des que el Tribunal Constitucional espanyol va tombar l’Estatut de Catalunya, ha provocat que el Principat de Catalunya no tingués altra alternativa que la independència.

La permanència dins Espanya, amb tots els conseqüents moviments de centralització de poder econòmic, polític i financer a Madrid, posaven en perill real la supervivència de l’economia i la societat catalanes. Amb aquesta declaració s’inicia un procés a partir del qual, aquesta part del poble català podrà desplegar plenament el seu autogovern i treballar per la prosperitat i el benestar social de les seves generacions futures.

Des de l'ASM exigim a la comunitat internacional que compleixi amb la seva obligació de vetllar per la pau, la democràcia i el compliment dels Drets Humans. Aquesta obligació no és altra que la d'implicar-se:

1. En un procés de mediació entre els estats català i espanyol.
2. El reconeixement de la República Catalana com a estat.
3. La vigilància d'un procés constituent mitjançant el qual, en referèndum, el poble català ratificarà o anul·larà la Llei que permetrà desplegar la seva plena sobirania.
4. L'alliberament de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, presos polítics a Europa en ple segle XXI


En darrera instància, des de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca volem expressar el nostre desig de caminar cap a la independència de la nostra illa. El context social i econòmic que preveim a partir d'ara dins l'Estat espanyol ens deixa a la gent de les Illes en una situació molt desfavorable. No hi veim cap possibilitat per al nostre desenvolupament social i econòmic. L'única via per aconseguir-ho és esdevenir de manera democràtica i pacífica una república independent, federada amb la resta d'Illes Balears i Pitiüses, amb el Principat de Catalunya i el País Valencià.

Assemblea Sobiranista de Mallorca
27 d’octubre de 2017

Torna a comunicats

Agenda

Piulades