L'espoliació per part de l'estat espanyol a les Illes Balears des de l'any 1995 fins ara és de 99.172.450.991,58 €

Es constitueix la secció local de Palma de l'ASM

Publicat el 05-03-2016

Secretariat de la secció local de Palma de l'ASM

Aquest dissabte matí, l'Assemblea Sobiranista de Mallorca ha celebrat un acte a Can Alcover per constituir la secció local de Palma. L'acte ha comptat amb la presència del president, Cristòfol Soler, la vicepresidenta i el secretari de l'ASM així com un ampli grup de socis i amics.

La de Palma és la primera secció local de l'ASM que es constitueix i, en aquest sentit, el president ha remarcat la gran importància que tendran les seccions locals per fer arribar el missatge del sobiranisme a tota la població de Mallorca.

Seguidament, s'ha procedit a constituir el secretariat de la secció local, encapçalat per la presidenta, Joana Maria March, que comptarà amb el suport d'un vicepresident, un tresorer, un secretari i quatre vocals.

La presidenta de la secció local ha comunicat als assistents que aquest nou secretariat farà feina per eixamplar el sobiranisme a la ciutat i per això ha recalcat que qualsevol persona que es vulgui involucrar en aquesta tasca, serà ben rebuda. Les primeres reunions del secretariat es realitzaran en breu per anar marcant el camí d'aquesta secció local que ha fet la primera passa avui.

Secretariat de l'ASM de la secció local de Palma

Cristòfol Soler ha encetat la reunió de constitució de la secció local de Palma

Assistents a la reunió de constitució de la secció local de Palma

Torna a comunicats

Agenda

Piulades